GAMINGBOTHR

Entertainment & gaming bot

Chatbots voor gaming en entertainment

Entertainment en Gaming Bots, zoals Zombie Invasion op Kik, een messaging platform voor tieners, of Swelly op Messenger, bieden de gebruikers een moment van ontspanning en fun. Andere voorbeelden: joke bots, quote bots, meditatiebots, eettipbots, enzovoort. Sommige van deze chatbots zijn niet alleen fun, maar ook leerrijk of inspirerend. Een chatbot die je met Einstein laat chatten, bijvoorbeeld, om alles over zijn leven te weten te komen.

Chatfictie en chatquizzen

Het concept “chatfiction”, interactieve storytelling in conversatievorm, valt eveneens onder deze categorie van chatbots, net als de Quiz Bot, die informatie en fun combineert. Een quiz over astronomie, het verkeer, voetbal of Ariana Grande is immers perfect vertaalbaar naar een chatbotconversatie. Het resultaat is een dynamische en interactieve quizbeleving. Kortom, een betere user experience.

Gaming bots als marketing instrument

Traditionele marketing- en promotiecampagnes maken soms dankbaar gebruik van games, bijvoorbeeld op een campagnewebsite of op een Facebookpagina. Ook gaming chatbots lenen zich hiertoe. Meer nog, de conversationele vorm creëert meer bereidheid en engagement dan de klassieke marketinggames. De openheid naar slim gedoseerde reclame- en promotionele boodschappen is dankzij het chatformaat groter.

Ontdek ook onze andere bots, of boek een afspraak met een mens van 7BOTS.

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie