Wat een chatbot voor u kan doen

Welkom in het tijdperk van de chatbots! In de V.S. en Azië zijn chatbots niet meer weg te denken uit het leven van bedrijven en publieke organisaties. In Europa duiken de eerste chatbots op. Het stof van de hype is inmiddels neergedwarreld, de echte nuttige toepassingen komen bovendrijven. En de kans is groot dat ook u baat hebt bij een van die toepassingen. Want chatbots scoren uitermate goed op beschikbaarheid, responstijd, personalisering, kost, consistentie en flexibele schaalbaarheid. Het is cruciaal om de trein niet te missen, want bots zijn er om te blijven. Daarom hebben wij 7 types bots gecreëerd.

Na een analyse van uw specifieke activiteit vertellen wij u welke bot uw interactie met uw klanten kan verbeteren en zo uw business vooruit kan helpen. We ontwikkelen een botstrategie in functie van uw KPI’s en in lijn met uw merkpersoonlijkheid. We maken een mock-up van de conversatieflow en kiezen het meest geschikte kanaal – uw website, Facebook, Skype, LinkedIn, een app als Slack of Whatsapp. Onze vertrouwde ingenieurs doen de ontwikkeling en de hosting. Zij zorgen indien nodig ook voor de integratie met uw CRM-systeem. Nadien doen wij de monitoring en rapportering, want bots zijn gretige dataverzamelaars (binnen de grenzen van de GDPR) en bieden waardevolle inzichten in uw doelpublieken. Start!

Ontdek onze chatbots

Het unieke van 7BOTS

99% van alle chatbotfirma’s zijn ingenieursfirma’s. Niets tegen ingenieurs, maar vaak blijven hun botproducten steken in de technische functionaliteiten en hebben ze de uitstraling van de spandexuniformen van Mr Spock en Captain Kirk in Star Trek. De chatbots van 7BOTS zijn een combinatie van technisch vernuft en communicatie-expertise. Van innovatie en creativiteit. Van hightech en perfect conversationeel design.

Download onze White Paper

Chatbot blog

Help, mijn bot is een Trump!

Wat je in een bot stopt, is ook wat er uitkomt. Dat geldt zelfs voor de meest gesofisticeerde AI-bots. De algoritmes die zorgen voor de extrapolatie en extractie van nieuwe kennis uit massa’s oude data, zijn stuk voor stuk gemaakt door mensen. En die mensen zijn helaas niet vrij van ‘biases’. More…

More...

Contacteer ons

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie